Op zondag 19 januari 2020 was er om 10.30u de herdenkingsviering van onze proost E.H.Michiel Hostens.

Male waar wij wonen zorgde nog maar eens voor een zeer geslaagde herdenkingsviering voor hun overleden proost Michiel Hostens … Negen jaar geleden overleed Michiel Hostens  .  Eveneens werden de overleden bestuursleden  herdacht .

Een zinvolle viering , met als thema ‘ bruggen bouwen ‘ , vond plaats  in een OVERVOLLE kerk .

De mis werd PRACHTIG opgeluisterd door het  muzikaal ensemble en het kinderkoor van de school Kantelberg en dit onder de leiding van juf Sara  en mevrouw Hilde Neutens . De prachtige liederen , in een gevarieerd aanbod , werden echt gewaardeerd !

Ook diaken Wilfried wist iedereen te boeien met zijn aangepaste homilie . Een voltreffer !

Na de viering volgde de eveneens zeer gesmaakte  en druk bijgewoonde nieuwjaarsreceptie van Male waar wij wonen.

‘Male, waar wij wonen’ wenst u allen een gezond en vreugdevol nieuw jaar 2020.