Gezellig familieconcert in december

Winterconcert op Male

in het teken van Kerstmis, dit op vrijdag 19 december 2014 om 20.00 uur in de kerk van Male, Peellaertplein met

de groep Belladonna met meerstemmige wereldmuziek,

Lieve Blondelle die een poëtische kerstboodschap brengt,

het kinderkoor o.l.v. Carolien,

dit ten voordele van

Mobile school, Poverello en het Fonds voor parochiale noden.

Organisatie: Male, waar wij wonen.

VVK: € 10 – ADD: € 12,50 inclusief drankje in de tent tijdens de pauze.

€ 5: kinderen tot 12 jaar.

Kaartverkoop: Martin Claeys – 0477 68 54 36 –

Brieversweg 365,  8310 Sint-Kruis (Male)

================================================================

Na een onderbreking van twee jaar brengt Male, waar wij wonen  op vrijdag 19 december om 20.00 uur

in de kerk Sint-Thomas van Kantelberg opnieuw een

Winterconcert  in het teken van Kerstmis

met de groep Belladonna

Belladonna is een groep vrouwen met o.m. Annemie Ponseele, dochter van de alom bekende familie uit Male, die plezier vindt in het meerstemmig samen zingen en musiceren.

Samen zingen heeft iets speciaals.

Samen zingen is wat je binnenin voelt  naar buiten brengen.

Samen zingen brengt enthousiasme en verbondenheid en geeft kracht.

Samen zingen doet je stralen.

Belladonna wil graag stem geven aan vrouwen, mannen en kinderen uit alle continenten. De thema’s handelen over migratie, onrecht, verzet, maar u hoort eveneens pittige zigeunerliederen en liederen over hoop, feesten, vreugde, geroddel. Ze doen dit met warme melodieën en krachtige liederen die raken. Begeleid door accordeon, mandoline, slagwerk en gitaar laten zij jullie de rijkdom proeven van die vele kleurrijke culturen.

(bron : google - Belladonna: Wie zingt er?)

. met Lieve Blondelle, een graag geziene voordrachtskunstenares die meermaals op concerten in Male optrad. Ze volgde woordkunst, toneel, muziek en zang aan het conservatorium van Brugge. Ook deze avond zal ze met haar teksten de kerstsfeer oproepen.