Lenteconcert 2019

Yevgueni

Met een mix van moderne kleinkunst en pop zet Yevgueni zijn stempel in het Vlaamse muzieklandschap.  De frontman, Klaas Delrue (Rekkem 2/7/1976), is een Belgische kleinkunstzanger, chansonnier en muzikant.

Begin 2005 verscheen het debuutalbum Kannibaal.  Ze slaagden er in om 10 weken op nummer 1 te blijven met de eerste single: “Als ze lacht”. Het laatste album Tijd is Alles  met o.a. “Adem”, “Nooit naar nergens”, “Waar jij niet bent” werd met lof onthaald!  © wikipedia

De opbrengst van deze avond gaat naar

* fonds parochiale noden

* Mobile School vzw

Mobile School is een Belgische organisatie die zich wereldwijd inzet voor straatkinderen.  Zij ontwikkelen mobiele schoolkarretjes en verzorgen de opleiding van plaatselijke straathoekwerkers. © wikipedi

* vzw welzijnsschakels Kantel

Welzijnsschakels verenigt groepen van vrijwilligers.  Mensen met en zonder armoede-ervaring ontmoeten elkaar.  Deze groepen willen mensen die uitgesloten worden meer kansen bieden.

Foto's Lenteconcert met YEVGUENI op 29 maart 2019

Het lenteconcert van Male waar wij wonen werd een ware voltreffer :

een prachtig en waardevol optreden van Yevgueni . Naast de prachtige teksten en liedjes van Klaas Delrue  zorgden de strijkers in het orkest voor een echte meerwaarde . Adembenemende momenten en het optreden werd goed gesmaakt door het prima publiek van Male en ommeland .
In een overvolle kerk werd vooraf ook nog  een cheque van € 2000 overhandigd aan de drie goede doelen : Mobile School , de werking van het kruimelcafé Kantel en het armenfonds van Male .

Zanger Klaas maakte ook meermaals een allusie op Mobile School omdat ook hij en zijn vrouw dicht betrokken zijn bij hun werking . Bij een natje en een droogje werd in Sconevelde en in de twee keurig geplaatste tenten ook nog even nagepraat ...
Kortom een fantastische start van het 40 - jarig bestaan van Male waar wij wonen !
Uiteraard een oprecht woord van dank aan alle mede-werkers , de talrijke sponsors en niet in het minst ook  ... allen die aanwezig waren !