Kerstconcert 2011

MEDIOSTO brengt      “Een weg naar het licht”

In een koude, duistere winternacht wordt een kind geboren in barre omstandigheden, een kind dat licht brengt.

We volgen onze ster naar dit leven, iedereen op zijn of haar manier: zacht of strijdend… om tenslotte de vreugde te vinden.

Deze weg wordt bezongen, bespeeld, verwoord door INGE ZUTTERMAN, sopraan; HANNELORE DEVAERE, harpiste; KRISTINA VANLOO, gitariste, componiste en LIEVE BLONDELLE, alt en woord.

Zij brengen oude Nederlandstalige kerstliederen, Franse, Engelstalige, Zweedse liederen en muzikale intermezzi.

Dit programma wordt ook ondersteund met teksten van o.a. Huub Oosterhuis, Vasalis, Brodsky…
Mediosto zal ook samen met het kinderkoor van Male onder leiding van Carolien, enkele liederen brengen.

Ook dit jaar steunt MWWW Leefbaar Wonen Huisvesting – SOVEKANS

Het sociaal verhuurkantoor SOVEKANS is ontstaan uit de vzw LEEFBAAR WONEN HUISVESTING en werd opgericht in 2002. SOVEKANS huurt woningen om ze als hoofdverblijfplaats onder te verhuren aan huurders met een laag inkomen. Het SVK treedt op als hoofdhuurder en is verantwoordelijk voor alle huurdersverplichtingen.

SOVEKANS overlegt en werkt samen met diverse huisvestings- en welzijnsfactoren in zijn werkingsgebied m.n. Brugge, Blankenberge, Beernem, Damme, Oostkamp, De Haan, Zuienkerke en Zedelgem en is steeds op zoek naar woningen, appartementen en studio’s om in te huren.
Als sociaal verhuurkantoor is SOVEKANS erkend en wordt het gesubsidieerd door het Vlaamse Gewest.

Bron: www.sovekans.be