Kermisweekend 2019

MALE KERMIS 2018 – organisatie Male, waar wij wonen

08.00 uur: koffiebar op het Peellaertplein.

10.30 uur: kerkwijdingsviering in de kerk Sint Thomas van Kantelberg met het gemengd zangkoor Cantate.

12.00 uur: gezinsbarbecue in ’t Couvent, dit voor de 23ste keer, nu t.v.v. vzw Poverello Bugge.

Vanaf 14.00 uur tal van optredens op het PEELLAERTPLEIN en dit  G R A T I S !!!

. ”Hits van vroeger en nu” met Raf Adams

. Krachtbalinitiatie door KBC Male

. Standjes van Chiro, KSA, VBS Kantelberg

. Schattenjacht en stoeptekenwedstrijd voor kleuters en lagere schoolkinderen (14.00 uur)

. Optreden kinderen van VBS Kantelberg onder leiding van Tom Goossens (15.00 tot 15.15)

. Verkeersparcours, springkasteel, kleuterfietsjes en zwiermolen

. Pannavoetbal arena

. Grimestand

. Quoi?Fuur: gekke kapsels met Skriewer

. Wedstrijd “Levende standbeelden” in de doorsteek Brieversweg -Peellaertplein, dit voor leerlingen van het 5de en 6de leerjaar 15.15 – 16.15 uur). Het publiek kiest de winnaar en maakt kans op een fles cava Don Jaime!

. Demonstratie van dansschool Ramon (16.15 uur).

. Top Act   DE ROMEO’S   optreden om 17.00 uur op het  Peellaertplein

. Gratis ballentrap door Jong Male (17.45 uur).

Aansluitend gratis verloting van een

-midweekverblijf in Durbuy voor 10 personen (Franky en Sylvie Tamsin – info@naardurbuy.be),

-twee overnachtingen met ontbijt voor 2 personen in het IBIS-hotel Antwerpen

-en tal van andere prijzen.

Maandag 01.07.2019 om 09.30 uur eucharistieviering in de

Sint-Thomas van Kantelbergkerk op het Peellaertplein. Wij

herdenken de overleden  Malenaars.

Graag nodigen we jullie uit op vrijdag 4 oktober 2019 op het jubileumconcert naar aanleiding van het 40-jarig bestaan van Male, waar wij wonen met SCALA.

Kaarten te bekomen bij Martin Claeys: 0477 68 54 36 -  Brieversweg 365, Sint-Kruis (Male) vanaf 15 augustus 2019.

Save the date: op 30 november 2019 organiseert de hobbyclub in samenwerking met Mintus een kerstmarkt in het ontmoetingscentrum Sconevelde, Brieversweg, 334.

Enkele foto's van het kermis-WE

---------------------------------------------------------------------

Eucharistieviering.

De eucharistieviering ter gelegenheid van de verjaardag van de kerkwijding werd een stemmige viering voor de nagedachteninis van ons oud-lid Geert Aelter.

Barbecue in 't Couvent op zondagmiddag.

BBQ voor een 300 tal deelnemers.

De opbrenst ging naar de Brugse afdeling van POVERELLO.

Een record voor de zeer gesmaakte BBQ door onze sponsor Slagerij Koen uit Sijsele.

Gratis animatie vanaf 14 uur.

- Optreden van de leerlingen van VBS Kantelberg: dé basisschool van Male.

Het feest op het Peellaertplein werd afgesloten door een optreden van 'De Romeo's'.