Kermis op het Peellaertplein

Male kermis 2016?

Nauwelijks te geloven, maar het is binnenkort weerom Male Kermis. Opnieuw georganiseerd door het feestcomité Male, Male, waar wij wonen en het Malle Male Comité, dit met medewerking van de Brugse buurtcheques en de stad Brugge. En nu maar hopen dat de weergoden ons gunstig zijn.

Zoals voorheen brengt Male, waar wij wonen een namiddag vullend programma voor het hele gezin met muziek, zang, dans en animatie.

Hoogtepunt van de dag wordt  om 17.00 uur het optreden van niemand minder dan de Radio 2 stem en zanger Herbert Verhaeghe die vorig krokusconcert optrad. De reactie van het publiek toen was ...zalig… maar het mocht wel wat meer zijn!!!

Herbert Verhaeghe debuteerde in 1996 met eigen Nederlandstalig werk.  Misschien zegt de naam niet veel, maar als je weet dat hij sinds 2000 presentator is bij Radio 2 van “Zomerhit”,” Viva Vlaanderen” en de “Fata Morgana Show” en de programma’s van Radio 2 West-Vlaanderen, zal  hij je wel bekend voorkomen. In 2009 verscheen zijn eerste album “Mijn Verlangen”, in 2013 maakte  hij een nieuwe full CD “BijZoNder”, met Nederlandstalige bewerkingen van de Volendamse groep BZN. Enkele titels daaruit zijn “Yo te Amo”, “Ik voel me zo” en “Manuela”. Eind 2013 volgde een kerstversie van “Ik heb je nodig” van Benny Neyman. Naast eigen werk bracht hij later nog meerdere nummers van Benny Neyman, BZN en Mireille Mathieu.

Eind 2014 verscheen de single “Geboren voor elkaar” met als extra een medley van Roy Black. Duitse schlagers vielen blijkbaar erg in de smaak bij het publiek. Het jaar daarop was er de dansbare Single “Déjà vu”, een voorsmaakje van zijn vierde CD.

Dit jaar steunt Male, waar wij wonen “’t Vliegend Paard”, een instelling die instaat voor de opvang  en buitenschoolse opvang (voor- en naschools, tijdens de vakanties) voor kinderen met specifieke zorgbehoeften tussen 0 en 12 jaar en van kinderen tussen 0 en 3 jaar zonder specifieke zorgbehoeften, dit met een team van verpleegkundigen, kinderverzorgsters en opvoedkundigen.

Beverhoutsveld 2  8730 Oedelem/Beernem.

(bron:www.kinderopvangvliegendpaard.net.)

Tot slot wordt er niet alleen een gratis midweek voor 10 personen in een vakantiehuis in Durbuy verloot, maar maak je ook kans op tal van prijzen o.m. een overnachting met ontbijt voor 3 personen in het IBIS-hotel Antwerpen.

Receptie in het restaurant : Lodewijk van Male : opening van Male kermis op 24 juni 2016.

Kunsttentoonstelling Male kermis 2015.

Vernissage op 25 juni te 15.00 uur

Ook dit jaar wordt aan elke bezoeker van de tentoonstelling (ook tijdens de vernissage) gevraagd om een deelnemingsformulier in te vullen waarmee hij kan deelnemen aan een gratis wedstrijd. Dit formulier wordt in een daartoe bestemde doos gedeponeerd.

Op kermiszondag wordt er om 15, 16 en 17 uur  één formulier getrokken van een bezoeker die tijdens het voorbije uur de tentoonstelling heeft bezocht en die wint dan een fles cava.

Als afsluiter van de tentoonstelling op zondag rond 18.00 uur zal uit alle ingediende formulieren er één worden getrokken: die persoon wint een kunstwerk dat tijdens de tentoonstelling werd geëxposeerd.

Op dit formulier wordt gevraagd om de persoonsgegevens in te vullen : adres en telefoonnummer / eventueel mailadres, dit om bij afwezigheid van de winnaar de cavafles of schilderij thuis te brengen.

Kermiszondag

10.30 uur: vakantiemisviering in de kerk Sint Thomas van Kantelberg. Achteraf een gratis ijsje voor de aanwezige kinderen.

11.30 uur: middagconcert door de harmonie Werkerswelzijn uit Brugge (organisatie Feestcomité Male i.s.m. MWWW),

20 ste gezinsbarbecue in ’t Couvent zondag 26 juni 2016 van 12.00 tot 14.00 uur.

Animatie vanaf 14.00 uur

. ”Hits van vroeger en nu” met Raf Adams.

. Krachtbalinitiatie door KBC Male.

. Standjes van VKSJ, KSA, VBS Kantelberg.

Schattenjacht en stoeptekenwedstrijd voor kleuters  en lagere    schoolkinderen (14.00 uur).

. Verkeersparcours.

. Nieuw: het bananenspel.

. Grimestand.

. Quoi?Fuur: gekke kapsels met Skriewer.

Optreden met zang door de leerlingen van VBS Kantelberg    (14.30 uur).

Wedstrijd “Levende standbeelden” in de doorsteek Brieversweg -Peellaertplein, dit voor leerlingen van het 5-de en 6-de leerjaar (15.00-16.00 uur). Het publiek kiest de winnaar en maakt kans op een fles cava Don Jaime !

Gratis ballentrap door Jong Male (16.00 uur).

. Demonstratie van dansschool Ramon (16.30 uur).

. Top Act  HERBERT VERHAEGHE (17.00 uur).

.  Aansluitend gratis verloting van een midweekverblijf in Durbuy voor 10 personen (Franky en Sylvie Tamsin – info@naardurbuy.be), +FOTO

een overnachting met ontbijt voor 2 personen in het IBIS-hotel Antwerpen en tal van andere prijzen.

Optreden om 17.00 uur van

HERBERT VERHAEGHEN

Loting van de hoofdprijs.

Dank aan Antoon De Groote

voor de prachtige fotoreportage.

Deze reportage kunt u vinden door volgende link aan te klikken

Link: http://www.myalbum.com/album/k9ueWcCjiGTu

AFSPRAKEN WORDEN GEMAAKT VOOR