Barbecue tijdens Male kermis

Graag nodigt het bestuur van Male, waar wij wonen u uit op de jaarlijkse grandiose berbecue.

Male kermis 2014

M a l e    feest !

Op de laatste zondag van juni vindt er naar jaarlijkse traditie Male Kermis plaats, een organisatie van het feestcomité Male, Male, waar wij wonen en het Malle Male Comité, dit met medewerking van de Brugse buurtcheques en de stad Brugge.

Ook dit jaar staat heel wat geprogrammeerd:

Op vrijdag 27 juni is er om 18.30 uur de vernissage van de kunsttentoonstelling “Kunstenaars in de kerk van Male” en om 19.30 uur de officiële opening van Male kermis in Sconevelde.

Op zaterdag 28 juni stellen kunstenaars van 14.00 tot 18.00 uur tentoon in de kerk van Male en begint om 18.30 uur het Malle Malefeest in de weide, hoek Pijpeweg- Brieversweg met muziek en animatie.

Op zondag 29 juni is er vanaf 06.00 - tot … uur de rommel- en brocantemarkt met straatanimatie en muziek (org. Malle Male Comité),

-om 11.30 uur het aperitiefconcert op het Peellaertplein met de harmonie Werkerswelzijn (org. Feestcomité i.s.m. Male, waar wij wonen),

-om 12.00 uur de gezinsbarbecue in ’t Couvent (org. MWWW) en

-vanaf 14.00 uur op het Peellaertplein de familiehappening met “ kunstenaars stellen tentoon”, muziek, krachtbalinitiatie, diverse standjes, schattenjacht en stoeptekenwedstrijd, grime, gekke kapsels, ballentrap, levende standbeelden, meerdere optredens en als hoofdact

-om 17.00 uur…”La Mamadora, de Marie-Louise, Stapelgek op jou, Ik vlieg…”, jawel, met niemand minder dan Bart Kaëll !

Dit alles gratis en voor niets…!!!

Kunsttentoonstelling 2014

Kunsttentoonstelling Male kermis 2014.

Dit jaar stellen volgende kunstenaars tentoon in de kerk van Male:

Innegrave Jef: beelden in brons, steen en hout,

Hennin Martine: glaskunst en poëzie,

Oorlynck Luc: schilderijen,

Geernaert Chris: olieverfschilderijen,

Goossens André: olieverfschilderijen,

Martens Marie-Paule: acrylschilderijen,

Petyt Jean-Marie: etsen en pôëzie.

Ook dit jaar wordt aan elke bezoeker van de tentoonstelling (ook tijdens de vernissage) gevraagd om een deelnemingsformulier in te vullen waarmee ze kunnen deelnemen aan een gratis wedstrijd. Dit formulier wordt in een daartoe bestemde doos gedeponeerd.

Op kermiszondag wordt er om 15, 16 en 17 uur  één formulier getrokken van een bezoeker die tijdens het voorbije uur de tentoonstelling heeft bezocht en die wint dan een fles Cava.

Als afsluiter van de tentoonstelling op zondag rond 18.00 uur zal uit alle ingediende formulieren er één worden getrokken: die persoon wint een kunstwerk dat tijdens de tentoonstelling werd geëxposeerd.

Op dit formulier wordt gevraagd om de persoonsgegevens in te vullen : adres en telefoonnummer / eventueel mailadres, dit om bij afwezigheid van de winnaar de Cavafles of schilderij thuis te brengen of te laten afhalen.